Haberler:

Forum

İngiltere Türk Hukuk Bürosu (Okunma sayısı 5 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysuyigiter

* Bugün, 10:54:29
Canko Hukuk Bürosu, 17 yılı aşkın tecrübesiyle hem İstanbul Barosu'na hem de İngiltere Solicitors Regulation Authority’e kayıtlı Türk avukatlar olarak, hem İngiltere’de hem de Türkiye’deki hukuki süreçler konusunda kapsamlı bir bilgi birikimi ile hizmet vermektedir. Ticaret, aile ve iş hukuku başta olmak üzere geniş bir yelpazede uzmanlaşmış bir hukuk bürosu olarak, müvekkillerine hızlı ve etkili çözümler sunmaktadır. İngiltere Türk avukat olarak şirket kuruluş süreçlerinden boşanma davalarına, iş uyuşmazlıklarından ticari sözleşmelere kadar farklı alanlarda hukuki desteğe ihtiyaç duyanlar için güvenilir bir yol arkadaşıdır.

İngiltere avukat kadromuzla, özellikle İngiltere'de şirket kurma aşamasında girişimcilere rehberlik ederek, işlerini sorunsuz bir şekilde yapılandırmalarına yardımcı oluyoruz. Ticari banka hesabı açılışı, devlet hibeleri ve lisans başvuruları gibi adımlarda da profesyonel danışmanlık sunuyoruz.

Aile hukuku kapsamındaki boşanma ve velayet davalarında, İngiltere boşanma avukatı ekibimiz müvekkillerimizin en hassas dönemlerinde yanlarında yer alarak süreçlerin en iyi şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Özellikle Londra boşanma avukatı olarak, bölgedeki müvekkillerimizin haklarını koruma amacıyla etkin bir şekilde hizmet veriyoruz. İş hukuku alanında ise işe iade ve fazla mesai gibi uyuşmazlıklarda, haklarınızı koruma amacıyla etkin bir şekilde hareket ediyoruz.

SRA’ya kayıtlı Türk avukatlar olarak, hem İngiltere’de hem de Türkiye’deki hukuki süreçler konusunda uzman kadromuzla güvenilir hizmetler sunmaktayız. Daha fazla bilgi ve iletişim için hemen www.canko.co.uk/tr tıklayabilirsiniz.

Kayıtlı