Haberler:

Forum

Hosting Şirketleri ve Sunucu Hizmetleri (Okunma sayısı 553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delaporta444

* 11 Aralık 2017, 14:36:43

Bu durumda siteniz için en ideal sunucu VDS hosting hizmeti almak olacaktır. Sizlere birazda VDS hosting hizmetinden bahsetmek istiyorum. VDS (Virtual Dedicated Server) olarak bilinen, sununcunun tüm kullanım hakları satın alan kullanıcıya ait olan bir hizmettir. Bu sunucuların kendilerine özel donanımları ve bileşenlerini istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Üzerlerinde bağımsız yazılımlar ve işletim sistemleri bulunur. Bu sunucuyu yüksek performanslı bir bilgisayar olarak tanımlayabiliriz.


Tüm bunlar üzerinde daha detaylı bilgiler wmliz Webmaster forumu üzerinde sizleri bekliyor. Hosting firmaları hakkında yorumları okuyabilir veya sizlerde bu kategoriden diğer insanlara hosting şirketleri hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bırakabilirsiniz.


Bu nedenle sitenizin sürekli açık olması için bu makinaların asla güç kaybına uğramaması ve güvenlikli olması gerekir. Peki en güvenilir hosting şirketleri kimler ve referansları varmıdır? Böyle bir soru kesinlikle aklınızdan geçiyorduru işte burada sizlere anlatacağımız noktaya varalım. Wmliz webmaster forumunda sizler için ayrılan Hosting şirketleri kategorisini kullanarak en güvenilir hosting şirketleri hakkında bilgilere sahip olabilir ve firmalar hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz.
Kayıtlı