Haberler:

Forum

En Özel Anılarınız İçin (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 09 Aralık 2017, 14:03:51

   Düğünler şüphesiz ki en özel anlarımız ve anılarımızdır. Bu özel günlerde ise güzel anlarımızı ölümsüzleştirecek olan şey fotoğraflardır. Düğünden önce, düğün sırasında ya da düğünden sonra çekilebilecek düğün fotoğrafları özel fotoğrafçılar eşliğinde ve farklı koreografiler ile çekilebilir. Düğün fotoğrafları çekilirken istenirse bir iç mekan ya da ev istenirse de deniz kenarı, kır ya da bahçe gibi estetik açıdan fotoğrafa renk katacak olan alanlar seçilebilir.
 
 Fotoğraflarınız Özel Olsun
 
    Düğün fotoğraflarınız size özel ögeler taşısın ve yalnızca sizi yansıtsın istiyorsanız siz de İstanbul düğün fotoğrafçısı hayallerinizdeki fotoğraf karelerini anlatabilirsiniz. Düğün fotoğrafçısı hem kendi tasarımı ve objektifi ile hem de modern dijital yöntemler ile fotoğraflarınızı hayal ettiğiniz şekilde tasarlayabilmektedir. Bu sayede sizler de benzersiz ve yalnızca size ait olan fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Düğün fotoğraflarında gelin ve damadın yanı sıra onların yakın arkadaşları ve ailesi de olabilir. Fotoğrafların çekileceği mekanı, ne giyeceğinizi ve kullanacağınız aksesuarları da fotoğraf çekimi öncesi kendiniz belirleyebilirsiniz.
 
 Dilediğiniz Gün Dilediğiniz Saatte
 
    Düğün fotoğrafı çekimi için ayrı bir gün ayırmak ve detaylı bir hazırlık yapmak istiyorsanız düğün gününden birkaç hafta önce fotoğraf çekimini yapabilirsiniz. Bunun için fotoğrafçınız ile görüşüp hem tarihi kesinleştirmeniz hem de çekim için gerekli olan detayları konuşabilirsiniz. Çekimler gün boyu sürebilir ya da fayda sağlayacak gün ışığına göre günün belirli bir saati ayarlanabilir.



Kayıtlı