Haberler:

Forum

Çarşı ve Mahalle Bekçileri, Bekçi Adayları (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superisi

* 05 Ocak 2018, 01:53:32

Çarşı ve Mahalle Bekçileri ve Adayları için sürekli bilgi paylaşımı yapan ve bu konularda bilgilendirici makaleler yazarak adayları bilgilendiren bir platform. Bekçi alımı ve bekçi ilanları için en son çıkan bekçi ilanlarını anında paylaşarak adayların daha hızlı bilgi edinmesine yardımcı olan bir internet sitesi.


Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımları valilikler tarafından çıkarılan ilanlar ile yapılmaktadır. Çıkan bekçi ilanları hakkında detaylı bilgilere bekcialimi.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu site sizlere bekçilik başvurularında rehber olacaktır. Her gün binlerce bekçi adayı bu siteyi ziyaret ederek bekçi ilanlarına ulaşıyor ve bekçilik başvurusunu nasıl yapacağı konusunda bilgi sahibi oluyorlar.


Şuanda bekçi adaylarının en çok merak ettiği konu  2018 bekçi alımı olacak mı?. Bu konuda da sizleri güncel bilgiler ile haberdar edecektir. Soru ve Cevap bölümü ile bekçilik hakkında bilmediklerinizi sorabileceğiniz bir platform sunmaktadır. Bu platform ile yaşadığınız sorunlar hakkında diğer adaylardan ve bekçilerden yardım isteyebilirsiniz.


2018 Bekçi ilanları için yaklaşık 7500 kişilik kadro olacağı tahmin ediliyor. Bu tahmin sayın bakanımızın yapmış olduğu açıklamaya göre verilmektedir. Sayın bakan toplamda otuz bin bekçi alımı yapacağız demişti. Bu açıklamaya göre kalan bekçi kadro sayısı 7500 dür. Beklenen yeni alım 7500 bekçi alımı olacaktır.
Kayıtlı