Haberler:

Forum

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ankasu

Sayfa: [1]
1
Sağlık / Akıllı Lens ve Notouch Lazer
« : 05 Ağustos 2024, 14:04:13 »
Ankasu Göz'de Güven ve Kalite
Ankasu Göz kliniği, Op. Dr. Ali Suveren tarafından 2007 yılında Keçiören’in merkezinde kurulmuş olup, 15 yıldır güvenle hizmet vermektedir. Kliniğimizde bugüne kadar 350.000'in üzerinde hasta muayenesi ve 70.000'in üzerinde ameliyat gerçekleştirilmiştir. Göz sağlığı alanında sunduğumuz yenilikçi tedavi yöntemleri arasında akıllı lens ve notouch lazer tedavileri ön plandadır.
Göz Sağlığında Teknolojinin Rolü
Kliniğimiz, son teknoloji cihazlarla donatılmış olup, Argon lazer, Yag lazer, OCT, Topografi, Bilgisayarlı Görme Alanı, Pakimetri ve Optik biyometri gibi ileri tanı cihazları ile hizmet vermektedir. İki tam teşekküllü ameliyathane ve altı muayene odası ile akıllı lens ve no touch lazer gibi ileri düzey tedavilerde öncü bir konumdayız.
Akıllı Lens Tedavisi
Akıllı lens tedavisi, yaşa bağlı olarak yakını görme bozukluklarının düzeltilmesinde etkili bir yöntemdir. Bu tedavi yöntemi, göz içine yerleştirilen özel lensler sayesinde hem uzak hem de yakın görüşü düzelterek, gözlük ihtiyacını ortadan kaldırır. Kliniğimizde bugüne kadar 10.000’in üzerinde akıllı lens ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Notouch Lazer İle Göz Sağlığında Yeni Bir Dönem
Notouch lazer, göz yüzeyine temas etmeden gerçekleştirilen bir lazer tedavi yöntemidir. Bu yöntem, gözlük ve lens kullanmak istemeyen hastalar için ideal bir çözüm sunar. Notouch lazer operasyonları, güvenli ve etkili sonuçlar sağlar. Kliniğimizde 7.000’in üzerinde Notouch lazer operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.
Misyon ve Vizyonumuz
Misyonumuz, son teknoloji ve güvenli cihazlar yardımıyla doğru teşhis ve tedavi yöntemleri uygulayarak hastalarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Vizyonumuz ise, doğru ve güvenilir sağlık hizmetini toplumun her kesimine sunabilmek, etik değerler çerçevesinde büyüyerek kaliteli hizmet vermek ve göz hastalıkları alanında tercih edilen bir merkez olmaktır.
Ankasu Göz kliniği olarak, göz sağlığınız için en doğru adres olduğumuzu belirtmekten gurur duyuyoruz. Akıllı lens ve Notouch lazer tedavileri hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya bize ulaşabilirsiniz.

Sayfa: [1]